jennifer_1200

Jennifer
van het Groenewoud

jennifer.vhgroenewoud@lexero.be
GSM: 0494/89.23.09
KBO 0637.767.575
Kantoorrekening BE84 7350 5804 2259
(BIC KREDBEBB)
Derdenrekening BE17 7340 5148 8821

Jennifer van het Groenewoud

Advocaat Jennifer van het Groenewoud denkt vanuit haar bedrijfservaring pragmatisch en oplossingsgericht. Ook bij ingewikkelde vraagstukken is zij vastberaden, doortastend en komt zij snel tot de kern van de zaak.

 

Achtergrond

Jennifer van het Groenewoud behaalde in 2013 als werkstudente haar Master in de Economische Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel met onderscheiding.

Zij is oorspronkelijk afgestudeerd als professionele bachelor bedrijfscommunicatie en stapte in 2004 in het bedrijfsleven. Na een aantal jaren besloot ze om haar rechtenstudies aan te vatten. Ze combineerde deze studies met haar werk, o.a. voor de beursgenoteerde vastgoedbevak Wereldhave Belgium te Vilvoorde en voor het notariskantoor Coppieters & Goukens te Leuven. Nadien vervoegde ze de juridische afdeling van de gewestelijke investeringsmaatschappij Gimv te Antwerpen.

Als advocaat is zij tevens gecertifieerd Data Protection Officer en gecertificeerd GDPR Lead Auditor.

Daarnaast is zij juridisch adviseur voor dierenhulporganisatie SOS Zwerfhonden met asiel in Turkije en de Nederlandse stichting Dierenhulp Zonder Grenzen.

Zij is ook lid van het internationaal netwerk van advocaten Worldwide Independent Lawyers League (WILL). Dankzij dit lidmaatschap staat zij in rechtstreeks contact met ervaren advocaten uit alle delen van de wereld, met als doel het hoogste niveau van juridische bijstand toegankelijk te maken en geografische afstanden te overbruggen.

Bijkomend is zij lid van de zakelijke netwerkorganisatie Business Network International (BNI). Met meer dan 10.000 actieve groepen en 280.000 leden, is dit de meest succesvolle zakelijke netwerkorganisatie ter wereld. Binnen BNI is zij ook actief als Director Consultant, waarbij zij bestaande groepen ondersteunt en waarborgt zij hun groei, en geeft zij leden training en inzichten.

 

Opleidingen

Tijdens haar loopbaan heeft Jennifer van het Groenewoud diverse opleidingen gevolgd, nl. :

  • Professionele Bachelor bedrijfscommunicatie
  • Master in de Rechten
  • Praktijkopleiding tot syndicus
  • Data Protection Officer
  • GDPR Lead Auditor

 

Talenkennis

  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

 

Vakgebieden